REKLAMI GEÇ

Yaren Şairler Şöleni sona erdi

Yaren Şairler Şöleni sona erdi

Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 2’ncisini düzenlediği Denizli Uluslararası Yaren Şairler Şöleni, sona erdi. Organizasyonun final bölümünde şairler, sevilen şiirlerini kendi yorumlarıyla okudu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2016 Pazartesi, 12:32

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Denizli 2’nci Uluslararası Yaren Şairler Şöleni Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan final gecesi ile sona erdi. Geceye Valisi Ahmet Altıparmak, Azerbaycan Milletvekili Ganira Pashayeva, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Türkiye ve Türk dünyasından şairler ile şiir severler katıldı.
ilislararasi_sairler_soleni-icc

Büyükşehir Belediyesi’nin, genç şairler ile uluslararası alanda isim yapmış şairleri bir araya getirerek kaynaşma imkanı sağlamak, Türk edebiyatına yeni şiir ve şairler kazandırmak amacıyla düzenlediği etkinlik büyük beğeni topladı. Gecenin sonunda Vali Altıparmak, Başkan Zolan ve beraberindekiler sahneye çıkarak şairlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
ilislararasi_sairler_soleni-ic
ŞİİR, SANAT VE TÜRK DÜNYASI KONUŞULDU
Denizli Uluslararası Yaren Şairler Şöleni’nde; konferanslar, şiir dinletileri ve okur-yazar buluşmaları yapıldı. Kültür merkezlerinde, okullarda ve ilçelerde gerçekleştirilen şair-halk buluşmalarında; şiir, sanat ve Türk dünyası konuşuldu. İki gün süren etkinliklerde Türkiye’nin ve Türk dünyasının tanınmış şairleri eserlerini Denizlililer için okudu.

KATILAN ŞAİRLER
Denizli Uluslararası 2’nci Yaren Şairler Şöleni’ne şairler Bahattin Karakoç, Ahmet Selçuk İlkan, Ekrem Kaftan, Cengizhan Sönmez, Güllü Karanfil, Recep Garip, Sinan Yağmur, Aşkın Tuna, Ahmet Tevfik Ozan, Sebahattin Abi, Funda Gökçen, Yasemin Meydan Yeşilhisar, Mehmet Nuri Parmaksız, Ali Akbaş, Mahir Gürbüz, Ammar Sılaoğlu, Müştehir Karakaya, Ganira Pashayeva, Chalgin Mahammad, Khayal Xeyal Rzazade ile Arzu Subakan Kabukçu katıldı.

ilislararasi_sairler_soleni-iccc

Yorumlar

Mustafa UZELLİ   -  Bağlantı 14 Aralık 2017, 23:56

Bir Denizli’li şair olarak maalesef benim hiç haberim olmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı