REKLAMI GEÇ

Denizli’de kitap fuarı yapılacak

Denizli’de kitap fuarı yapılacak

Orion Fuarcılık, Denizli’de kitap fuarı düzenleyecek. Sonbaharda yapılması planlanan fuarın tanıtımı, İzmir’de birçok yazarın katılımı ile yapıldı.

/ DENİZLİHABER / 28 Nisan 2009 Salı, 11:00

Denizli, tarım, araç, düğün vs. gibi fuarların ardından, kitap fuarına da kavuşuyor. Orion Fuarcılık, Denizli’de, 2009 yılının sonbaharında, kitap fuarı düzenleyecek. Orion Fuarcılık’ın, 26 Eylül-4 Ekim 2009 tarihleri arasında, Denizli EGS Park Fuar Alanı’nda düzenleyeceği kitap fuarının tanıtım kokteyli, İzmir’de Hilton Otel’de yapıldı. Yayın ve okur camiası için önem arz eden Denizli Kitap Fuarı’nın tanıtım kokteyline; Eğitimden Sorumlu Denizli Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin, Denizli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Beşer,  

Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan, Orion Fuarcılık Genel Müdürü Burak Tan, önemli yazarlar, şairler ile yayınevi yetkilileri ve basın mensupları katıldı.

< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Yaklaşık 150 davetlinin bulunduğu, Denizli Kitap Fuarı’nın tanıtım kokteyline katılan yazarlar arasında; Hidayet Karakuş, Server Tanilli, Ahmet Telli, Erdoğan Aydın, Namık Kuyumcu, Ali Nesin ve Ataol Behramoğlu; yayınevleri arasında Kırmızı Yayınları, Yapı Kredi Yayınları, Doğan Kitap, Pegasus Yayınları, Beyaz Balina Yayınları, Büyük Doğu Yayınları ve Sel Yayıncılık’ın yetkilileri vardı.

Denizli Kitap Fuarı, Türkiye’nin önde gelen yayınevleri ve seçkin yazarları ile tanıtılırken, hedeflerinin “Birçok ilde, birçok kitap” olduğunu vurgulayan Orion Fuarcılık Genel Müdürü Burak Tan, “Biz kitap için bir yola çıkarken, kitabı bekleyen bir şehirden, Denizli’den yola çıktık. Denizli için bir ilki gerçekleştirirken, yolumuzun daha birçok okuyucuya değeceği inancındayız” dedi. Orion Fuarcılık Kitap Fuarı Proje Sorumlusu Yankı Göktaş, “Kitap Fuarı’nda Denizli bir başlangıç olacaktır. Amacımız, Türkiye’nin birçok ilinde, sürekliliği olan kitap fuarları düzenlemektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı