REKLAMI GEÇ

Denizlili Can Sinanoğlu korku filminde

Denizlili Can Sinanoğlu korku filminde

Denizlili Can Sinanoğlu, beyaz perdedeki yükselişini sürdürüyor. Kısa süre önce gösterime giren ”Bu Alem Bi Alem” filminde psikolog rolüyle izleyici karşısına çıkan Sinanoğlu, şimdi de Oğuz Yalçın tarafından yönetilen korku filmi Defin-Ecin’de, Cinci Mehmet Hoca’yı canlandırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2019 Perşembe, 13:50

Denizli’de bir dönem gazetecilik, haber spikerliği ve sunuculuk yapan, ayrıca Ticaret Odası Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Can Sinanoğlu, yazdığı şiir kitapları ve romandan sonra şimdi de beyaz perdede canlandırdığı karakterlerle gündemde.

Geçtiğimiz aylarda, ünlü yönetmen Oğuz Yalçın’ın yönettiği ve sinemalarda gösterime giren, “Bu Alem Bi Alem” filminde psikolog rolüyle karşımıza çıkan Sinanoğlu, son olarak yine Oğuz Yalçın tarafından yönetilen korku filmi Defin-Ecin’de rol aldı.

Melih Çardak, Sefa Zengin, Vural Buldu Ve Deniz Özbay gibi ünlü oyuncuların rol aldığı ve yakında vizyona girecek olan filmde Cinci Mehmet Hoca’yı canlandıran Can Sinanoğlu, bundan sonra gelecek nitelikli sinema projelerinde yer almak istediğini söyledi.

Uzun yıllar amatör tiyatroyla uğraşan Sinanoğlu, Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Kulübü, Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, Ankara Çan Tiyatrosu, Ankara Çağdaş Sahne ve Denizli Belediyesi Şehir Tiyatrosu gibi gruplarla sahne alıp çok sayıda oyunda seyirci karşısına çıktı.

Can Sinanoğlu, sinema ve tiyatronun kendisi için bir tutku olduğunu, oyunculuk ve senaryo yazarlığı yönüyle sık sık beyaz perdede görünmek istediğini belirtti.

Sinanoğlu ayrıca, Başkent İletişim Akademisi İzmir Şubesi’nde Diksiyon ve Temel Oyunculuk kurslarını başarıyla tamamladı. Halen Artİz Sanat Atölyesi’nde kamera oyunculuğu kurslarına devam etmektedir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı