Denizlili Gazeteci Atsak 13 Şubat kitabını tanıttı

Denizlili Gazeteci Levent Atsak, Türkiye genelinde çıkan ve okuyucuları ile buluşan 13 Şubat adlı kitabının tanıtım toplantısını Denizli Gazeteciler Cemiyetinde gerçekleştirdi.
/ DENİZLİHABER / 15 Haziran 2012 Cuma, 10:45
Her Şey Bu Tarihte Gizli alt başlığı ile Türkiye’nin dört bir yanında satışa çıkan ve ilgi gören 13 Şubat kitabının yazarı gazeteci Levent Atsak Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezinde düzenlenen basın toplantısında kitabını tanıttı.
Genç gazeteci – yazar Atsak yayımlanan kitabının içersinde bizzat kendisinin görerek yaşamış olduğu olağan üstü olaylara yer verdiğini açıkladı. 13 ŞUBAT ismini verdiği bu ilk eserinde, hayatına giren bir kadının yaşadığı inanılmaz olayların sır perdesini araladığını dile getiren Atsak, bu zaman diliminde her yerde karşısına çıkan 13 rakamının engel olduğunu söyledi.
Piyasaya çıkan ve ilk günde Türkiye genelinde satış rekorlarında artış gösteren 13 Şubat kitabının yazarı Atsak, “Hiçbir şey düşündüğünüz gibi değildir” diyerek “13 Şubat ismi bazı kesimlerde siyasi bir süreç uyandırdı. Ancak 13 Şubat’tın gizemi o tarihte bir kadının kayboluşunu yansıtmaktadır. 13 dakika zaman, 13 saatlik bir yol ve 13 günde yazdığım bu kitapta 13 Şubat’ta bir kadın kaybolmuştur” dedi.

Basın merkezindeki toplantısında özellikle önem verdiği illerden bir tanesi olan Denizli’yi sevdiğini ve yıllardır Denizli’de hizmet etmiş birisi olduğunu dile getiren Atsak “Ben bu toprakların çocuğuyum burada büyüdüm buradan karnımı doyurdum. Şimdi ise Türkiye’nin okuduğu ve ilgi gösterdiği 13 Şubat kitabı benim değil Denizli’nin eseridir. Bu kitapta isteseydim hayali bir şehir ismi kullanabilir veya kapak çekimlerini Denizli dışında yapabilirdim. Buna vicdanım elvermedi ve ben sevilirken Denizli’nin de sevilmesini istedim. Şimdi sıra Denizli’de inanıyorum ki kitap okumayan halkımız mutlaka bu kitabı alarak kütüphanelerinde iyi bir yerde saklayacaklardır” dedi.