REKLAMI GEÇ

Denizlili genç ressam Çağlar Tağcı, Berlin’de sergiye katıldı

Denizlili genç ressam Çağlar Tağcı, Berlin’de sergiye katıldı

Ulusal ve uluslararası sanat fuarlarında ve karma sergilerde sıkça yer alan Denizli’nin genç sanatçısı Çağlar Tağcı, bu kez Berlin Büyükelçiliği’nde gerçekleşen Cumhuriyetin 99. yılı için düzenlenen 29 Ekim Resepsiyonu’na davet edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2022 Çarşamba, 13:34

Türkiye’den davet edilen 3 sanatçıdan biri olan Tağcı, resepsiyonda açılışı yapılan “Çağdaş Türk Ressamları” sergisine 12 eseriyle katıldı. Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen’in eserlerini ilgiyle takip ettiği Çağlar Tağcı’yı resepsiyon için özellikle davet etmek istediği öğrenildi.

Aralarında Federal Milletvekilleri, Federal Bakanlık yetkilileri, kordiplomatik mensupları, iş insanları, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve Almanya’da yaşayan vatandaşların yer aldığı davette sanatçının eserleri büyük ilgi gördü.

Sanatçı 2022 Nisan ayında, sanatçısı olduğu Gama Gallery’de açtığı 3. kişisel sergisinin etkileri henüz sürerken mayıs ayında Londra Miart Gallery’deki sergiye katılmıştı. Sanat kariyeri hızlı bir şekilde ilerleyen Tağcı, Berlin Büyükelçiliği’nden aldığı davetten dolayı gurur duyduğunu dile getirirken sözlerine şu şekilde devam etti:

“Cumhuriyetimizin 99. yılını kutlamak adına düzenlenen bu sergide yer almak benim için çok anlamlıydı. Mutlu ve gururluyum. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan Sayın Büyükelçimiz Ahmet Başar Şen’e, Sayın Müsteşarımız Fulya Yücekök’e ve Sayın Başkonsolosumuz Rıfkı Olgun Yücekök’e teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

melike u   -  Bağlantı 18 Şubat 2023, 21:33

Ben de resim çiziyorum. Ancak sanatıma yeterli ilgili göremiyorum. Denizlihaber.com’dan destek istiyoruz.

ibrahim   -  Bağlantı 17 Aralık 2022, 09:22

Sayın Ahmet Başer Şen’e, Sayın Müsteşar Fulya Yücekök’e ve Sayın Rıfkı Olgun Yücekök’e; sanata vermiş oldukları değer, sanatçıyı onurlandırmış olmaları göğsümüzü kabarttı.

OSMAN İNCELER   -  Bağlantı 23 Kasım 2022, 16:04

BAŞARILARIN DAİM OLSUN ABİM

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı