REKLAMI GEÇ

Denizlili Karikatürist Mehmet Selçuk’tan önemli başarı

Denizlili Karikatürist Mehmet Selçuk’tan önemli başarı

Denizlili karikatürist Mehmet Selçuk, Yeşilay tarafından bu yıl 2. kez düzenlenen “Bağımlılık” konulu Uluslararası Karikatür Yarışması’nda teknoloji bağımlılığını konu edindiği çizimi ile finale kaldı, sergileme ödülü aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2018 Cumartesi, 14:00

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası bir çok yarışmaya katılan ve önemli başarılara imza atan eğitimci-karikatürist Mehmet Selçuk, bir kez daha adından söz ettirdi.

Yeşilay tarafından “Bağımlılık” temasıyla düzenlenen ve bu yıl 2.si gerçekleştirilen Uluslararası Karikatür Yarışması’na “teknoloji bağımlılığı”nı konu ettiği çizimiyle katılan Mehmet Selçuk, finale kalan 10 sanatçı arasına girmeyi başardı.

6 katılımcının ödüllendirildiği yarışmada dereceye giremese de sergileme almayı başaran Mehmet Selçuk’un eseri önümüzdeki günlerde açılacak sergide yerini alacak, ayrıca hazırlanacak albüme de girecek.

Çiziminde teknoloji bağımlılığının geldiği aşamayı konu ettiğini belirten Mehmet Selçuk, katılımın çok yüksek olduğu, önemli sanatçıların eserleriyle renk kattığı böyle bir yarışmada finale kalabilmenin ve sergileme almanın kendisi için çok özel olduğunu söyledi.

Yorumlar

Hasan Pekmezci   -  Bağlantı 7 Eylül 2021, 13:48

SEVGİLİ MEHMET SELÇUK
Yapılan her işte duyarlılık temel koşul olmalı ilkesinde başarılı çalışmalar yapıyorsun. Ne mutlu sana.
Son çıkardığın Karikatür Günlüğü albümün için candan kutluyoruz. Telefonun olmadığı için sana ulaşamadık.
Sevgiler..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı