REKLAMI GEÇ

Opera ve bale sevenler dikkat

Opera ve bale sevenler dikkat

Sihirli Dünya adlı müzikli çocuk oyunu ve Mozart’ın Saraydan Kız Kaçırma adlı operası Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde 12 Mart’ta opera ve bale sevenler ile buluşacak

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2012 Pazartesi, 12:14

Kültür ve Turizm Bakanlığı kültürel ve sanatsal etkinlikler çatısı altında pilot İl olarak seçilen Denizli’de, opera ve bale severler unutulmadı. İki farklı gösteri, 12 Mart’ta Denizlililer ile buluşacak.

İZDOB’dan çocuklara gösteri
Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek ilk gösteri 12 Mart günü saat 11.00’de. İzmir Devlet Opera ve Balesi sanatçıları sabah Denizlili çocuklar için Sihirli Dünya adlı çocuk gösterisini sahneye koyacak.

Yetişkinlere akşam Saraydan Kız Kaçırma
İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin akşamki oyunu ise yetişkinlere yönelik. Orta Avrupa’da 16. yüzyılda moda olan Türkler hakkındaki oyunlardan esinlenilerek yazılan Mozard’ın Saraydan Kız Kaçırma adlı eseri akşam saat 20.00’de başlayacak.

BİLETLER İKİ NOKTADA
Etkinliklerin biletleri, PAÜ Hasan Kasapoğlu Kültür ve Sanat Merkezi Denizli Devlet Tiyatro’sundan ve Çatalçeşme Oda Tiyatro’sundan alınabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı