REKLAMI GEÇ

Denizlili ressamlar Uşak’ta sergi açtı

Denizlili ressamlar Uşak’ta sergi açtı

Denizlili Ressamlar Emin Güler ve Ruhsar Uçar, Turizm Haftası kutlamaları kapsamında Uşak AKM’de resim sergisi açtı. Açılışta konuşan Vali Kayhan Kavas, “Bu tür faaliyetlerin devam etmesi için Uşaklılara büyük görevler düşüyor” dedi.

/ DENİZLİHABER / 21 Nisan 2009 Salı, 00:00

Denizlili Ressamlar Emin Güler ve Ruhsar Uçar’ın resimlerinden oluşan sergi, Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde beğeniye sunuldu. Ağırlıklı olarak yağlı boya tablolardan oluşan serginin açılışı, Uşak Valisi Kayhan Kavas ve eşi Yeşeren Kavas’ın da bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu tarafından yapıldı. Açılışta konuşan Uşak Valisi Kayhan Kavas, “Uşak, 200 binlere ulaşan nüfusa sahip bir kent. Bir kentin kent fonksiyonunu yerine getirmesi, sadece nüfus ile olmamaktadır. Bir kentin kültürel, sosyal, sanatsal, sportif, faaliyetleri kentin kent olmasını sağlayan en önemli özelliğidir. Belki de her ay bir sergi sloganını tam anlamı ile gerçekleştiremiyoruz. Senede 7-8 sergiye Uşak ev sahipliği yapıyor. Denizli’de profesyonel olarak bu işi yapan iki ressamı Uşak’ta ağırlıyoruz. Kendilerinin sanat galerileri var. Hem kendilerinin hem de tanınmış sanatçıların sergilerini sergiliyorlar. Bu sergi beğeni kazanacaktır. Bu tür faaliyetlerin devam etmesi için Uşaklılara büyük görevler düşüyor” dedi.

MEMNUN KALDILAR

Denizli’den gelerek sergi açan ressamlara da teşekkür eden Vali Kavas, Ressam Emin Güler ve Ruhsar Uçar’a Uşak anısına birer plaket verdi. Ressam Emin Güler, Uşak’ta olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu, kendilerine kucak açan Vali Kayhan Kavas başta olmak üzere herkese teşekkür etti ve Turizm Haftası’nın hayırlı olmasını diledi. Güler, “Valimiz Kayhan Kavas ile görüşmemizde burada sergi açmamızı talep etti. Biz de bunu memnuniyetle karşıladık. Çok misafirperverler. İlerleyen dönemlerde de böyle talep olursa seve seve Uşak’a gelebiliriz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı