REKLAMI GEÇ

Denizlili tiyatroyla buluştu

Denizlili tiyatroyla buluştu

Denizli Belediyesi, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte sosyal kültürel etkinliklerine hız verdi. Biri çocuk 2 tiyatro oyunu, 4 seans olarak tiyatro sevenlere sunuldu.

/ DENİZLİHABER / 3 Mart 2008 Pazartesi, 01:00

Denizli Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlikler, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleşti. Aralarında tiyatro oyununu daha önce hiç seyretmemiş çocukların da bulunduğu minikler, salonu kısa sürede doldurdu.

Kutay Şahin’in yazdığı, Nihat Pektaş yönettiği ve Küçükçekmece Sanat Tiyatrosu’nun sahneye uyarladığı Gerçek Hazine, çocukları hem güldürdü hem düşündürdü. Balık avına giden bir babanın denizden bulduğu hazine ile bu hazinenin 2 kardeş arasında nasıl değerlendirilmesi gerektiğinin anlatıldığı oyun, yaklaşık 1 saat sürdü. Tiyatroyu beğenen çocuklar, oyunculara çiçek verdi.

Denizli Belediyesi’nin ücretsiz tiyatro etkinliklerinden büyüklerde yararlandı. Yine Küçükçekmece Sanat Tiyatrosu’nun sahneye uyarladığı Kabare Show, iki seans olarak izleyenlere sunuldu. Oyunda, son dönemlerde bazı TV yarışmalarının, insan hayatını nasıl olumsuz etkilediği örneklerle izleyenlere aktarıldı. Şöhretin peşinden koşan gençlerin ve ailelerinin dramatik sonları, izleyenleri etkiledi. 1 saat süren oyunun ardandan, izleyenler oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı