REKLAMI GEÇ

DÖRT ÜNİVERSİTEDEN ODA KONSERİ

DÖRT ÜNİVERSİTEDEN ODA KONSERİ

Dört üniversitenin öğretim elemanları “Oda Müziği Konseri” verdi. PAÜ’de düzenlenen konser, izleyiciler tarafından büyük beğeni aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2015 Çarşamba, 12:22

Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde Oda Müziği Konseri verildi. Pamukkale Üniversitesi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nde görev yapan öğretim elemanlarından oluşan konser etkinliğinde, ulusal ve uluslararası bestecilerden oluşan renkli bir repertuvar izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Konserin ilk yarısında uluslararası bestecilerden 2 viyolonsel, piyano eşlikli 2 keman ve yaylı kuartet eserleri sunulurken, ikinci yarıda bağlama ve kabak kemane solistliğinde ulusal bestecilerin eserlerine yer verildi. MAKÜ Öğretim Üyesi Doç.Dr. Esra Öğüt Dalkıran’ın akademik danışmanlığında gerçekleştirilen konsere çok sayıda izleyici ilgi gösterdi.

PAÜ Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Okt. Çağatay Şişman’ın da görev aldığı konserin sonunda, PAÜ Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Efe Akbulut misafir sanatçılara teşekkür ederek, çiçeklerini takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı