REKLAMI GEÇ

Eve Atölyesi’den 1 sergi 90 resim

Eve Atölyesi’den 1 sergi 90 resim

Eve Sanat Atölyesi kursiyerlerinin hazırladığı 2014-2015 dönemi resim sergisi açıldı. Turan Bahadır Sanat Galerisi’nde açılan sergide, 36 kadı 1 erkek ve 11 çocuk kursiyerin resimleri yer aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2015 Cumartesi, 14:15

Denizli’de sanat eğitimi veren Eve Sanat Atölyesi, kurs öğrencilerinin çalışmalarından oluşan resim sergisi verilen kokteylle açıldı. Sergi, kursiyerlerin yaklaşık bir yıl boyunca yaptıkları atölye çalışması sonucu ortaya çıkan eserlerden oluşuyor. Çoğunlukla hobi amaçlı olarak eğitim alan kursiyerlerin yaptıkları resimler, çeşitli tekniklerden oluşuyor. Yağlıboya, suluboya, karakalem teknikleri ile yapılan çalışmalarla beraber, minik öğrencilerin karakalem, guaj çalışmaları da sergide yer alıyor.

eve-sanat-atolyesi-sergi-ic

Atölye kurucusu emekli öğretmen Arife Yılmaz tarafından yönetilen resim kursu, her yıl olduğu gibi bu yıl da çok katılımlı bir sergiyle sanatseverlerin karşısına çıktı. Sergi 15 Mayıs’a kadar açık kalacak.

Atölye çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Arife Yılmaz, “Hobi amaçlı resim yapan atölye katılımcılarımız, yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalar sonucu elde ettikleri deneyimleri her yıl burada görücüye çıkarıyor. Bu artık bir geleneğe dönüştü. Ayrıca küçük öğrenci çocuklarımızın ve gençlerimizin yılboyu yaptıkları çalımalar da sergimizde yer alıyor. Bu onların gelecek dönemlerde resim sanatına daha fazla ilgi duyması için güzel bir motivasyon oluyor. Burada yetişkin 36 kadın ve 1 erken atölye katılımcısının resimleri var. 90 resim sergileniyor. Serginin açılışına gösterilen ilgi bizim doğru yolda olduğumuzun bir kanıtı. Umarız bu çalışmalarımız önümüzdeki yıllarda da gereken ilgiyi görür ve değerini bulur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı