REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ta Burcu Esmersoy ve Keremcem’li etkinlik

Forum Çamlık’ta Burcu Esmersoy ve Keremcem’li etkinlik

Türkiye genelindeki Forum Alışveriş Merkezleri’nde eşzamanlı olarak bu yıl altıncısı düzenlenen Forum Fashion Week etkinlikleri, 9-11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Forum Çamlık’taki etkinlikte Burcu Esmersoy ve Keremcem, hayranlarıyla buluşacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2015 Çarşamba, 13:07

Bu yıl altıncısı düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Çamlık’ta moda sohbetleri, mini konser, indirim ve sürprizlerle dolu alışveriş keyfiyle, 9-11 Ekim tarihleri arasında moda fırtınası estirecek.

BURCU ESMERSOY MODA SIRLARINI PAYLAŞACAK
Forum Fashion Week kapsamındaki ilk etkinlik, 10 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’de güzel sunucu Burcu Esmersoy ve radyo ve televizyon sunucusu Yasemin Şefik söyleşisi olacak. Ünlü sunucu Burcu Esmersoy sezon trendlerini paylaşacak, ayrıca özellikle kadın konuklara iyi giyinmenin püf noktalarını anlatacak.

KEREMCEM HAYRANLARINA MÜJDE!
Nerelere Gideyim’, ‘Aşk Oyunu’ ve ‘Ağlayalım Beraber’ gibi şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Keremcem, Forum Fashion Week’in ikinci gününde mini bir konser verecek. 11 Ekim Pazar günü saat 15.00’de sevenleriyle buluşacak olan Keremcem, mini konserin ardından hayranlarına imza günü düzenleyecek.

ALIŞVERİŞ GÜNÜ’NDEKİ İNDİRİMLER
10 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek ‘Alışveriş Günü’ kapsamında birçok markada Forum Fashion Week’e özel indirimler, fırsat ve kampanyalar, Forum Çamlık ziyaretçileriyle buluşacak. Moda ve alışveriş tutkunları, 2015-2016 Sonbahar-Kış sezonunun en moda parçalarına Forum Fashion Week’e özel indirimlerle sahip olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı