REKLAMI GEÇ

Geleceğin sanatçılarını arıyorlar

Geleceğin sanatçılarını arıyorlar

CSA Eğitim ve Kültür Vakfı, Denizli’de oturan ve 7-9 yaş arasında olan müziğe yetenekli çocuklar arıyor. Vakıf, yapacağı seçme sonrası belirlenen çocuklara, ücretsiz müzik eğitimi sağlayacak.

/ DENİZLİHABER / 21 Haziran 2008 Cumartesi, 00:00

Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı “Yetenekli öğrenciler – keşif, teşvik ve destek projesi” dahilinde, müzik (piyano, keman ve yan flüt) alanında yetenekli öğrencilere ulaşmak amacıyla bir çalışma başlattı.

Çalışma kapsamında, Denizli’de ikamet eden 7-9 yaş arasında olan, müziğe meraklı, yetenekli ve istekli olan çocuklar arasında, PAÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlileri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda 6 öğrenci seçilecek. Seçilen 2 piyano, 2 keman ve 2 yan flüt öğrencisi, CSA Eğitim ve Kültür Vakfı’nda ücretsiz olarak ders almaya hak kazanacak.

Proje hakkında bilgi veren CSA Eğitim ve Kültür Vakfı Yöneticilerinden Besim Ogelman, “Projemiz, uzun soluklu bir çalışmayı içeriyor. Seçilecek öğrenciler, vakıf bünyesinde ders aldıkları eğitim konusu ile ilgili eğitim kurumlarına devam etmeleri halinde, lise ve üniversite öğrenimleri boyunca Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından desteklenecek” dedi. Seçmelerin, 30 Haziran Pazartesi ve 1 Temmuz Salı günleri arasında, Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Çamlıktaki binasında gerçekleştirileceğini belirten Ogelman, “Seçmelere katılmak isteyen öğrencilerin, 213 43 00 numaralı telefonu arayarak randevu almaları gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı