REKLAMI GEÇ

Genç ressamdan suluboya sergisi

Genç ressamdan suluboya sergisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu, yeni bir sergiyle sanatseverlere ev sahipliği yaptı. Genç ressam Çağlar Tağcı’nın suluboya resimlerden oluşan sergisi, verilen kokteylle açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2016 Cumartesi, 13:11

Genç ressamların bahar sergileri devam ediyor. Mart ayı itibariyle her hafta yeni bir sergiye ev sahipliği yapan Turan Bahadır Sergi Salonu, bu kez genç suluboya ressamı Çağlar Tağcı’nın ilk resim sergisini sanatseverlerle buluşturdu.

denizli-caglar-tagci-ic-3

Açılışını ressam Yılmaz Kahraman ve Celal Günaydın’ın yaptığı Tağcı’nın bu ilk sergisinde 51 resim yer alıyor. Portreler, natürmortlar, doğa resimleri ve konulu tasarımlardan oluşan serginin yer aldığı salon sanatseverlerce ilgiyle gezildi.

denizli-caglar-tagci-ic-1

Genç Ressam Çağlar Tağcı, Pamukkale Üniversitesi Turizm Fakültesi son sınıf öğrencisi. Yaklaşık 3 yıldan beri Celal Günaydın atölyesinde suluboya tekniği üzerine çalışıyor. Resmin yan ısıra edebiyatla da ilgilenen Tağcı’nın, geçtiğimiz yıl yayın hayatına atılan Delikliçınar dergisinde yazı ve şiirleri yayınlanıyor, kendisi dergi yönetiminde yer alıyor.

denizli-caglar-tagci-ic

Turan Bahadır Sergi Salonu’ndaki resim sergisi, bir hafta boyunca açık kalacak ve mesai saatleri içinde gezilebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı