REKLAMI GEÇ

Usta sanatçılara taş çıkardılar

Usta sanatçılara taş çıkardılar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü Oyuncuları tarafından sahnelenen “Kurban” adlı tiyatro oyunu, beğeniyle izlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2014 Cumartesi, 14:43

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından en iyi sosyal sorumluluk projesi birincilik ödülüne layık görülen Genç Denizli Projesi, çeşitli sosyal aktivite ve etkinliklerle devam ediyor.

denizli-belediye-genc-tiyatro-grubu-ic

Proje kapsamında oluşturulan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü, Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda sahnelenen “Kurban” isimli oyunla izleyicilerle buluştu. Töreye ve erkek egemenliğine karşı çocukları için mücadele eden bir kadının dramını anlatıldığı oyunda başarılı bir performans sergileyen genç oyuncular, ustalara taş çıkardı.

Oyuna hakkında bilgiler veren Yönetmen Ozan Özdemir, “Genç Denizli Tiyatro Kulübü’nün 12. ci oyunu olan, Güngör Dilmen’in “Kurban” adlı oyunu erkek egemenliğine ve töreye baş kaldıran Zehra adlı kadınının dramını konu alıyor. Zehra’nın mücadelesi bireysel olmakla birlikte, toplumsal anlamda da büyük önem taşıyor. Kadın meselesi Türk tiyatrosunda önemli bir yer tutar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı