REKLAMI GEÇ

Gösteri nefes kesti

Gösteri nefes kesti

Denizli Belediyesi Özay Gönlüm Konservatuvarı öğrencilerinin sunduğu modern dans gösterisi, nefes kesti.

/ DENİZLİHABER / 5 Haziran 2009 Cuma, 18:56

Salsa’dan, Tango’ya, Roman Dansı’ndan Çiftetelli’ye ve Hip Hop Dansı’na kadar hemen her çeşit dansın sunulduğu gösteri, izleyenleri büyüledi. Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosu’ndaki Modern Dans Gösterisi’ne binlerce kişi katıldı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar da eşiyle gösteriyi izlemeye gelenler arasında yerini aldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesindeki Denizli Belediyesi Özay Gönlüm Konservatuvarı öğrencilerinin sunduğu gösteri, Roman Dansı ile başladı. Konservatuvar öğrencileri, yaklaşık 2 ay süren çalışmayla izleyenleri coşturdu. Küçüklerin sunduğu Ça-Ça dans gösterisi ise salondakileri adeta büyüledi. Müziğin ritmine kendini kaptıran izleyicilerden birçoğu, merdiven boşluklarında sahnedeki miniklerle ritim tuttu. Yine küçükler kategorisinin sunduğu ve ‘çapkın kız’ adını verdikleri oyun, izleyiciden tam not almaya başardı. Programda ayrıca Tanyeli, küçükler Çiftetelli, Tango, Bachata dans gösterilerine de yer verildi.

Gecede, büyükler kategorisindeki dans gruplarının Salsa, Tango, Ça-Ça, Street Jaz ve modern dans gösterisinde, nefesler tutuldu. Konservatuvar öğrencileri, 2 ay gibi kısa sürede hazırlandıkları gösteriyle profesyonelleri aratmadı. Oryantal ve Hip Hop gösterisi ise geceye ayrı bir renk kattı. Gecenin finalinde ise Tango resitali yer aldı. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, programın ardından geceye damgasını vuran dans eğitmeni Cennet Çetin ve grup üyelerine çiçek sundu. Başkan Yardımcısı Çınar, stres atmak isteyen ve sanatın her alanında bir şeyler öğrenmek isteyenleri, Denizli Belediyesi Konservatuvarı’nın ücretsiz kurslarına davet etti.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı