REKLAMI GEÇ

HASAT ZAMANI BÜYÜLEDİ

HASAT ZAMANI BÜYÜLEDİ

Tan Halk Dansları ekibinin bu yıl 11’incisini hazırlayıp sergiledikleri Hasat Zamanı isimli müzikal gösteri izleyenleri büyüledi. 150 kişiden oluşan dev ekibin gösterisi görsel şölene dönüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2015 Çarşamba, 11:02

Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü’nün 1 yıl boyunca hazırlıklarını sürdürdüğü Hasat Zamanı isimli müzikal gösteri EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 

ic-1

150 kişiden oluşan ekip, hazırladıkları gösterileri sundu. Güzel bir aşk hikayesini anlatan müzikal gösteriyi yaklaşık 1000 kişi izledi.

ic-3
Gecede Türkiye’nin her yöresinden oyunlar sergilendi. Başından sonuna kadar keyifle izlenilen müzikal gösteri bitiminde seyirciler dansçıları dakikalarca ayakta alkışladı.

Türkiye’de ve dünyada birçok ödül alan ve yurtdışındaki birçok Halk Dansları Festivalinde Türkiye’yi temsil etme başarısını gösteren Tan Halk Dansları Ekibinin bu yı ki gösterisini tamamen genç dansçılardan oluşan ekipler sergiledi.

ic-2
Tan Halk Dansları Ekibi’nin 100 kişiye yakın usta dansçıları ise aileye katılan yeni katılan üyelerini keyifle izledi ve gösteri sonunda başarıları sevinçlerine ortak oldu.

ic-4
Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tevfik Tan da gösterinin sonunda sahneye çıkarak ekibiyle birlikte izleyicileri selamladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı