REKLAMI GEÇ

Hierapolis’te filarmoni orkestrası konserine davet

Hierapolis’te filarmoni orkestrası konserine davet

Türkiye’nin uluslararası düzeyde bilinen orkestralarından, Orkestra Akademik Başkent, 30 kişiden oluşan filarmoni orkestrasıyla 8-9 Haziran tarihlerinde Hierapolis Amfi Tiyatro’da konser verecek. Pamukkale Filarmoni Derneği tarafından düzenlenen etkinlik için geri sayım başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2022 Pazar, 15:32

Binlerce yıllık tarihiyle farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış Hierapolis antik kenti, önümüzdeki hafta uzun süre konuşulacak bir kültür sanat etkinliğine sahne olacak. Pamukkale Filarmoni Derneği, 8-9 Haziran’da Hieropolis amfi tiyatrosunda Orkestra Akademik Başkent filarmoni konseri düzenliyor.

Orkestra Akademik Başkent, 30 kişilik dev kadrosuyla binlerce yıllık amfi tiyatroda yerli ve yabancı müzikseverlere eşsiz bir konser vermeye hazırlanıyor. Ünü yurt dışını aşmış Orkestra Akademik Başkent, klasik müzikseverler için üst üste iki akşam tarihi mekanda sahne alacak.

Şef Prof. Dr. Orhun Orhon’un yönetimindeki konserde, enstrümanlara solist Özgecan Günöz de eşlik edecek. Klasik müziğin en sevilen örneklerinin icra edileceği konser, Hierapolis’te uzun bir aradan sonra, tarihle sanatı buluşturacak.

KAPILAR 20.00’DE AÇILIYOR
Peş peşe iki akşam gerçekleştirilecek Orkestra Akademik Başkent konseri için kapılar saat 20.00’de açılacak. Konserin başlama saati ise 21.30. Akustik olarak gerçekleştirilecek konser için ışıklandırma da tarihi dokuya uygun olarak planlandı.

ETKİNLİK BİLETLERİ İÇİN SEFERBER OLDULAR
Önemli etkinliğin biletleri de kentin pek çok noktasında bu önemli organizasyona katkı sağlamak isteyen farklı mekanlar tarafından gönüllü olarak satışa sunuldu. Müzikseverler, Çamlık Rafine Kafe, Çınar Müzik, Hayat Müzik, Mehmet Kaya Dans, Müzik ve Sahne Sanatları Merkezi, My Baby Food Box, Dolphin Med, El Mundo Dans Atölyesi, İki Çay’ın yanı sıra Pamukkale Filarmoni Derneği’nin instagram hesabından da bilet almak için dernek yetkilileriyle iletişim kurabiliyor.

TÜM SANATSEVERLERİ BEKLİYORUZ
Denizli’nin ilk filarmoni orkestrasını kurmak için yola çıkan Pamukkale Filarmoni Derneği, benzer organizasyonlarla hem kenti kaliteli müzikle buluşturmak hem de bu sayede Denizli’nin kültür sanat alanındaki önemli bir eksikliğini kapatma hedefinde. Dernek Başkanı Prof Dr. Okan Bölükbaşı, gerçek anlamda senfoni müziği dinleyenler ve veya bu müziği merak eden tüm sanatseverleri 8-9 Haziran’da Hierapolis’e bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

ramazan kara   -  Bağlantı 7 Haziran 2022, 08:48

biletler pardon düzenleyenlerin tabiriyle davetiyeler 200 tl biraz pardon baya pahalı değil mi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı