REKLAMI GEÇ

Kıyıya Oturmanın Böylesi sahnede

Kıyıya Oturmanın Böylesi sahnede

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Oyuncu Merve Engin’in sahneye koyduğu “Kıyıya Oturmanın Böylesi” adlı tek kişilik oyunu Denizlililerle buluşturuyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2015 Cuma, 11:48

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz sanat etkinlikleri kapsamında Oyuncu Merve Engin’in sahneye koyduğu, “Kıyıya Oturmanın Böylesi” adlı tek kişilik oyunu 23 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda Denizlililerle buluşacak.

Oyunun 9 yaş üzerindekilere hitap ettiği bildirildi. Masklar ve aksesuarlar yardımıyla oyunu anlatan Merve Engin’in komedi tarzında sahneye koyacağı gösteri farklı bir sanatsal etkinlik olarak göze çarpıyor.

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Merve Engin, Kıyıya Oturmanın Böylesi’nde izleyicileri keyifli bir yolculuğa çıkartırken, sıra dışı bir sahne ışığı ve yeteneği ile oyunda birçok karakteri başarılı bir şekilde canlandırıyor. Geleceğin komedi kadın oyuncusu olarak gösterilen Merve Engin, maske ve aksesuarlar eşliğinde anlatacağı oyuna tüm Denizlilileri davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı