REKLAMI GEÇ

Kızılcabölük’te ‘Felsefik Karikatürler’ sergisi

Kızılcabölük’te ‘Felsefik Karikatürler’ sergisi

Kızılcabölük Beldesi Yaşar Öncan Lisesi, 16. Türkiye Liselerarası Felsefe Olimpiyatı Bölge Yarışlarına ev sahipliği yaptı.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2012 Cuma, 11:50

Büyüt Organizasyon çerçevesinde Kızılcabölük Belediyesi, Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilciliği ve Karikatürcüler Derneği Denizli Temsilciliği’nin katkılarıyla karikatür sergisi açılacak. Felsefe Karikatürleri sergisinde 30 karikatür sergilenecek.Sergide yer alacak olan karikatürlerin çizerleri şu isimlerden oluşuyor: Atilla Atala, Abidin Köse, Ayten Köse, Baki Murat Top, Birol Çün, Cem Güzeloğlu, Cem Koç, Cemalettin Güzeloğlu, Eray Özbek, Erol Özdemir, Firuz Kutal, Hasan Efe, Hüseyin Alparslan, Kamil Masaracı, Kemal Urgenç, Murteza Albayrak, Mehmet Kahraman, Mehmet Tevlim, Murat Arslan, Nuri Bilgin, Sadık Öztürk, Salih Kütükçü, Sezer Odabaşıoğlu, Şeref Güzel, Tan Oral.

Kızılcabölük Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu, “Serginin organizasyonunda verdiği desteklerden dolayı Karikatürcüler Derneği İzmir Temsilcisi Mustafa Yıldız’a ve Karikatürcüler Derneği Denizli Temsilcisi Mehmet Selçuk’a özellikle teşekkür ediyorum. Yaşar Öncan Lisesi Müdürü Yüksel Marım ve öğrencilerine de organizasyonla ilgili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Beldemizde düzenlenen felsefe olimpiyatının, felsefe ile örtüşen çalışmalardan oluşan bir karikatür sergisiyle süslenmesi anlamlı oldu. Etkinlik zenginleşti. İnşallah felsefe olimpiyatlarının 17.incisinde daha zengin bir etkinlik ortaya koymanın planını şimdiden yapacağız” dedi. Karikatür Sergisi Denizli’nin Kızılcabölük Beldesi Hanife ve Ahmet Paralı Yöresel El Sanatları ve Tekstil Müzesinde yapılacak. Sergi 4-10 Mart 2012 tarihleri arasında gezilebilecek

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı