REKLAMI GEÇ

LAFOT’tan 8 Mart’a özel sergi

LAFOT’tan 8 Mart’a özel sergi

Fotoğrafa gönül verenlerin bir araya gelerek kurduğu Laodikya Fotoğraf Topluluğu (LAFOT), 2019 yılının ilk sergisini 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde açıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2019 Perşembe, 18:24

Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açılacak serginin konsepti kırmızı olarak belirlendi. Serginin açılış gününün Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne rastlaması nedeniyle; kadına şiddet ve kadın istismarına dikkat çekmeyi de amaçlayan sergi 8 Mart 2019 Cuma akşamı saat 17.30’da açılacak, 14 Mart 2019 Perşembe gününe kadar gezilebilecek.

LAFOT üyesi 37 fotoğrafçının 65 eserinin yer alacağı sergide Denizli ve ülkenin değişik coğrafyaları ile dünyanın farklı yerlerinden insan manzaraları, doğa görüntüleri bulunacak.

LAFOT 2018 yılında açtığı sergide kadın konulu çalışmalara yer vermiş ve bu sergiyi Marmaris ile Uşak’a da taşımıştı.

LATOF kurucusu ve sorumlusu Zeki Akakça, “Bu sergi ile topluluk, fotoğrafı ulaşılamaz olmaktan çıkarıp, sevdirmek ve herkesin fotoğraf çekerek zamana not düşebileceğini göstermek istemektedir. Çünkü fotoğraf belge, bilgi ve kanıttır. Bu üç değer estetik ile buluşturulup fotoğrafçı tarafından yorumlandığında ise sanat ortaya çıkmaktadır. Denizli’de fotoğrafa merakı olan fotoğrafı seven herkesi kırmızı fotoğraf sergisine davet ediyoruz. Sergi 9 ve 10 Mart 2019 Cumartesi-Pazar günleri de ziyarete açık olacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı