REKLAMI GEÇ

PAÜ Çoksesli Korosu derece aldı

PAÜ Çoksesli Korosu derece aldı

11 ülkeden 44 koronun katılımıyla gerçekleştirilen 5. Çanakkale Uluslararası Koro Festivali’ne bu yıl Türkiye’den kabul edilen tek üniversite olan Pamukkale Üniversitesi Çoksesli Korosu, üçüncülük elde ederek önemli bir başarıya imza attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2019 Perşembe, 13:25

Çanakkale’de bu yıl 5.si düzenlen Çanakkale Uluslararası Koro Festivali yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Türkiye’den kabul edilen tek üniversite olan Pamukkale Üniversitesi’ni, Türk Halk Müziği ve Çoksesli Korosu temsil etti.

Şefliğini Eğitim Fakültesi GSEB Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Aykut Önder Sarıçiftçi’nin yaptığı Pamukkale Üniversitesi Çoksesli Korosu ve şefliğini aynı anabilim dalında görev yapan Öğr. Gör. Şenkibar’ın yaptığı PAÜ Halk Müziği Korosu gerçekleştirdiği konserlerle büyük beğeni topladı.

Sahne performansları TRT tarafından kayda alınan koroların şefleri festival katılımcıları tarafından büyük ilgi görerek, olumlu eleştiriler aldı.

Yarışma kategorisinde mücadele eden Pamukkale Üniversitesi Çoksesli Korosu, Türkiye’den başka hiç bir koronun dereceye giremediği yarışmada üçüncülük elde ederek büyük bir başarı kazandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı