REKLAMI GEÇ

Renklerin Düğünü Turhan Bahadır’da

Renklerin Düğünü Turhan Bahadır’da

Her yaştan ve her meslekten fotoğraf tutkunlarının oluşturduğu, Kadraj Fotoğraf Atölyesi Grubu, Turan Bahadır Sergi Salonu’nda ‘Renklerin Düğünü’ isimli fotoğraf sergisini açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2015 Cumartesi, 09:16

Denizli, Kadraj Fotoğraf Atölyesi Grubu üyelerinin fotoğraf eğitimi sırasında çektikleri karelerin yer aldığı karma fotoğraf sergisi, Turan Bahadır Sergi Salon’unda açıldı. Sergide, 36 kursiyerin fotoğrafı yer alıyor.

Serginin açış konuşmasını yapan Zeki Akakça, “Amacımız ortak çalışma ve ortak üretme anlayışına vurgu yapmak , amatör ruh ve yaklaşımla çalışmalar yapmanın farkını göstermektir. Her fotoğraf çekenin sanatçı olma zorunluluğu bulunmadığını, ancak estetik değerli fotoğraf üretmenin hedef olduğuna dikkat çekmektir. Fotoğraf sevgisi ve estetik fotoğraf kaygısı olanlarla beraber çalışmak ve kendi içimizde daha iyiye, daha güzele ulaşmak için yarışmak” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci de, bu tür sanatsal faaliyetlerle Denizli’nin her noktasını tanıma fırsatı bulduklarını, bu tür etkinliklerin her zaman düzenlenmesini desteklediklerini söyledi.

Renklerin Düğünü isimli fotoğraf sergisi 2 Nisan’a kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı