REKLAMI GEÇ

Şehir tiyatrosundan “Duvarların Ötesinde”

Şehir tiyatrosundan “Duvarların Ötesinde”

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Turgut Özakman’ın “Duvarların Ötesinde” adlı oyununu tiyatro severlerle buluşturdu. Kadına yönelik suç kavramlarını sorgulayan tek perdelik oyun izleyicilerin büyük beğenisini topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2014 Cuma, 13:10

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, geçtiğimiz sezon programında yer alan ve izleyiciler tarafından oldukça beğenilen Turgut Özakman’ın yazdığı “Duvarların Ötesinde” oyunu ile tekrar tiyatro severler ile buluştu.

Hapishaneden kaçan dört kadın mahkumun, köy öğretmenini rehin aldıktan sonra kadınların nasıl suç dünyasına itildiğini ve toplumun acımasız değer yargılarının sorgulamaya başladıklarını anlatan oyun Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda sahnelendi. Genel Sanat Yönetmenliğini Sinan Küçüköz’ün üstlendiği ve yaklaşık 1 saat süren tek perdelik oyun; suç anomalisini merkez alan teması, sıra dışı sahne ve ışık tasarımı ile tiyatro izleyicilerinin beğenisini topladı. Kadına yönelik suç kavramını sorgulamaya gayret eden “Duvarların Ötesinde” tiyatro oyununda Mahperi Coşkun, Handenaz Ceylan, Deniz Keyikçi, Handenur Tekin, Berfin Kaya ve Özgür Sevil başrollerde yer aldı.

Denizlili tiyatro severler tarafından oldukça ilgi gören oyun, Kasım ayı boyunca her Cumartesi günü saat 20.30’da Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda seyirciler ile buluşmaya devam edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı