REKLAMI GEÇ

Şiir Otel’de Şiir Günü

Şiir Otel’de Şiir Günü

Şiir otel, bu yıl 21 Mart Dünya Şiir Günü’nü özel bir etkinlikle kutluyor. Ünlü Şair Özkan Mert, Şiir Otel’de şiirlerini sanatseverler için okuyacak, şiir üzerine söyleşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2015 Cuma, 10:26

ic-1Şiir Butik Otel, Denizli Kültür ve Eğitim Vakfı ile Denizli İş Adamları Derneği, 21 Mart Dünya Şiir Günü’nde ortak bir tekinlik düzenliyor. 21 Mart Cumartesi günü saat 16:00’da Şiir Butik Otel’de gerçekleştirilecek şiir dinletisi ve söyleşinin onur konuğu ünlü Şair Özkan Mert olacak. Özkan Mert, piyano ve flüt eşliğinde sunacağı şiirleriyle davetlilere hoş saatler yaşatacak. 

Dünya Şiir Günü dolayısıyla bir de bildiri yayınlayan Şair Özkan Mert, “Şiiri tanımlamaya kalkmak, rüzgarlara kelepçe vurmaya benzer. Bir şairin bilmesi gereken ilk şey, şiirin bu muhteşem değişimi ve büyüklüğü karşısında küçüklüğünü bilmek ve şiirle sonsuz yolculuğa hazırlanmaktır. İnsanın, doğanın ve evrenin milyarlarca yılda geçtiği yerlerden, bir dizeyle, bir şiirle geçmeye kalkan bir çılgındır, bir delidir şair!” sözleriyle şiirin evrenselliğine işaret etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı