REKLAMI GEÇ

Sunak dergisinin yeni sayısı raflarda

Sunak dergisinin yeni sayısı raflarda

Denizli’de 13 yıldır yayınlanan kültür ve yazın dergisi Sunak’ın 45. sayısıyla raflardaki yerini aldı. Denizli’nin yayın hayatına devam eden en eski edebiyat dergisi ünvanını taşıyan Sunak, yeni yazarları sanat dünyasıyla buluştururken, Türkiye edebiyatında yazan birçok sanatçıyı da içeriğine taşıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2016 Çarşamba, 09:25

Bu sayıdan itibaren biçim ve içeriğinde köklü değişiklikler yapan Sunak, güçlü yazar kadrosu yanı sıra Denizli bünyesinde yazan birçok yazara da yer verdi. Ayrıca her sayıda Yaşar Oğuz Ergun imzası ile İspanyolca’dan çeviri şiirlerin yer alacağı Sunak’ta, diğer dil ve lehçelerde yazılmış eserlere de sayfalarında yer verecek.

Sunak dergisinin yeni sayısına Ayşe Kulin, Hakan Keysan, Fahrettin Koyuncu, Hakkı Avan, Ali Oktay Özbayrak, Seval Arslan, A.Şule Süzük Toker, Derin Zorlu, Hızır İrfan Önder, Ayşe Kaygusuz, Ramazan Aydın, Fatih Akça, Bekir Dadır, Ünsan Çankaya, Ezgi Şimşek, Serap Çerezci, Hicran Çağlar, Erdem Kaftan, Mehmet Pekdüz, Altuğ Altıntaş, Tan Doğan, Özgür Başkaya, Yaşar Oğuz Ergun, Necati Şener, Sedat Kurt, Seldagül Öztepe, Fatma Aslı Ulaş, Emine Merve Dikici, Buğra Barış Yalınkılıç, Erman Ertuğrul ve Gustavo Adolfo Becquer, yazılarıyla destek verdiler.

Sunak dergisi, Akademi Kitap, Emek Kitabevi, Halikarnas, Engin Kitabevi ve Baykuş Kafe’den ücretsiz olarak temin edilebilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı