REKLAMI GEÇ

Teras Park’ta halk oyunları kursu

Teras Park’ta halk oyunları kursu

Teras Park Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerine halk oyunları öğretecek. 16 Kasım’da başlayacak olan kurslar ücretsiz olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2015 Cuma, 13:33

Teras Park Alışveriş Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Tan Halk Oyunları Kulübü’nün 90 üyesi harmandalı sürprizi yapmış ve izleyenleri büyüleyen bir gösteriye imza atmıştı.

Teras Park Alışveriş Merkezi ile Tan Halk Oyunları Kulübü, ziyaretçilere halk oyunları öğretmek için proje geliştirdi. Teras Park Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan, halk oyunları kursları düzenleyeceklerini belirterek, talep eden tüm ziyaretçilerin katılabileceğini söyledi.

Koçaslan, “Teras Park yönetimi olarak Alışveriş Merkezlerinin aynı zamanda sosyal yaşam alanları olduğunun bilinci ile çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bunlardan en önemlisinin de geleneklerimizi yaşatan halk oyunları olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinç doğrultusunda Tan Halk Oyunları Kulübü ile ücretsiz halk oyunları kursu düzenleyeceğiz. Özellikle çocuklarımızın kendi kültürlerini benimsemeleri ve yaşatmaları için önemli olan bu kursun kültürel gelişimlerine de katkısı olacağına yürekten inanıyoruz. 16 Kasım tarihinde başlayacak halk oyunları kursumuza tüm ilgili ziyaretçilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı