REKLAMI GEÇ

Tuana Bale’den Charlie’nin Çikolata Fabrikası

Tuana Bale’den Charlie’nin Çikolata Fabrikası

Tuana Dans ve Bale yine unutulmaz bir gösteriye imza attı. 270 dansçı ve 50 sahne arkası görevlisiyle profesyonelleri aratmayan ekip, Charlie’nin Çikolata Fabrikası müzikalini sahneledi. Gösteri ayakta alkışlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2019 Perşembe, 16:06

Denizli’nin en eski ve ilk dans okulu olan TUANA Dans ve Bale, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde mükemmel bir gösteriye imza attı.

270 dansçı ve 50 sahne arkası görevlisiyle Charlie’nin Çikolata Fabrikası adlı müzikali sahneleyen Tuana Dans ve Bale, salonu tamamen dolduran davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

4-60 yaş arası dansçıların performansları, sahne dekorları ve kostümleri dünyadaki örneklerini aratmadı.

3 saat süren gösterinin ardından davetlilere seslenen Tuana Bale ve Dans Yönetmeni Dilek Semerci, sanata gönül veren insanlar olduklarını belirtti.

Semerci, “Uzun yıllardır bu tür gösteriler hazırlıyoruz. Öğrencilerimizle birlikte her yıl farklı bir konsept uyguluyoruz. Her yıl bir hikayeyi tamamladığımızda öğrencilerimiz büyük bir heyecanla bir sonraki gösterinin ne olacağını öğrenmek istiyor. Öğrencilerimiz ilgiyle, büyük bir heves ve heyecanla çalışmalara katılıyor. Bu heyecan ve özverili çalışmada gösteriye yansıyor. Bizler gösterilerimizde emek veren tüm öğrencilerimize ve sahne arkasındaki dev ekibimize çok teşekkür ediyoruz. Gelecek yıllarda da Denizlilileri sanatla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

Semerci, konuşmasının ardından gösteriye katkıda bulunanlara plaketle teşekkür etti.

Gece tüm dansçı, müzisyen ve görevlilerin seyirciyi selamlaması ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı