REKLAMI GEÇ

Ünlü yazara yoğun ilgi

Ünlü yazara yoğun ilgi

Son dönemlerin ünlü yazarlarından Emrah Serbes, Denizlili hayranlarıyla buluştu. Okurlarıyla Halikarnas Kitapevi’nde bir araya gelen yazar kitaplarını imzaladı, söyleşi de düzenledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 21 Kasım 2015 Cumartesi, 17:41

Özellikle genç okurların yakından takip ettiği, son zamanların popüler yazarlarından Emrah Serbes, Denizlili okurları ile buluştu. Halikarnas Kitapevi’nde düzenlenen imza gününe genç yazarın okurları yoğun ilgi gösterdi.

denizli-yazar-emrah-serbes-denizlili-okuyuculari-ile-bulustu-ic

İmza öncesi okurları ile söyleşi düzenleyen, sorularını yanıtlayan “Behzat Ç, Deliduman, Erken Kaybedenler, Hikayem Paramparça” kitaplarının yazarı Serbes, okuyucularından kitaplarını bağımsız kitapevlerinden almalarını istedi.

Okuyucuların sorularına sempatik cevaplar veren Yazar, çoğu kişinin edebiyatı piyasalaştırdığını söyledi. Serbes, “Ben bundan sonra bağımsız kitapevlerinin yanındayım. Sizden ricam kitapları piyasalaştırmayan bağımsız kitap evlerinden benim kitaplarımı almanız” dedi.

denizli-yazar-emrah-serbes-denizlili-okuyuculari-ile-bulustu-ic-1

Serbes, söyleşinin ardından uzun kuyruklar oluşturan okuyucularının hem kitaplarını imzaladı, hem de günün anısına fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı