REKLAMI GEÇ

Uygur kardeşler, baba Nejat Uygur’un Denizli mirasını görünce duygulandı

Uygur kardeşler, baba Nejat Uygur’un Denizli mirasını görünce duygulandı

Süt Kardeşler oyunu için Denizli’ye gelen Behzat ve Nejat Uygur, sahne aldıkları Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde büyük bir sürprizle karşılaştı. Uygur Kardeşler, babaları Nejat Uygur’un çizdiği ve Denizli’ye hediye ettiği Atatürk resmini görünce duygulandı, gururlandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2021 Çarşamba, 11:27

Süt Kardeşler tiyatro oyunu için Denizli’ye gelen Behzat ve Süheyl Uygur Kardeşler olumsuz hava koşullarına takıldı. Açık Hava Tiyatrosu’nda sahnelenmesi gereken oyun olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendi, ertesi gün ise kapalı salona, yani Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ne alındı.

UYGUR KARDEŞLER KAHKAHAYA BOĞDU
Süt Kardeşler oyunu ile sahne alan Uygur Kardeşler, davetlilere unutamayacakları bir gece yaşattı. Kahkahası bol oyun izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

BEHZAT UYGUR’DAN TEŞEKKÜR
Oyun sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan tiyatrocu Behzat Uygur, Denizlililere teşekkür etti. Uygur paylaşımında, “Dün Süt kardeşler açık hava oyunumuz yağmur nedeniyle iptal oldu. Bugün kapalı salona aldık. Farklı yerler olmasına rağmen ön sıra arka sıra demeden oyun saatini geçmemize rağmen sabırla bekleyip, alkış ve kahkahalarınız ile bize doping oldunuz. Teşekkürler Denizli” ifadelerine yer verdi.

UYGUR KARDEŞLERİ GURURLANDIRAN KÖŞE
Uygur Kardeşleri gururlandıran ise Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde oluşturulan Atatürk köşesi oldu. Oyun sonrası Atatürk köşesini ziyaret eden Uygur Kardeşler büyük bir sürprizle de karşılaştı. Uygur Kardeşler, babaları Nejat Uygur tarafından 1987 yılında Denizli’ye hediye edilen Atatürk resmini görünce hem duygulandı, hem de gururlandı.

Behzat Uygur, sosyal medya paylaşımında Atatürk köşesi ve babalarının yaptığı resme ayrı bir bölüm ayırdı, paylaştığı fotoğrafın altına, “Bize gurur veren sürpriz ise, yeni yapılan şahane kültür konferans salonu, o salonun köşesine ayrılan Atatürk köşesi ve Nejat ustanın 1987 yılında Denizli’ye hediye ettiği Atatürk çalışmasını görmek oldu. Teşekkürler” yazdı.

NEJAT UYGUR YAPMIŞ, DENİZLİ’YE HEDİYE ETMİŞTİ
Çıktığı turne kapsamında 1987 yılında Denizli’ye gelen Usta Tiyatrocu Nejat Uygur, Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne almadan önce kendi çizdiği ve yanında getirdiği Atatürk resmini dönemin Belediye Başkanı Ziya Tıkıroğlu’na hediye etmişti.

O günden beri özenle korunan ve saklanan Atatürk resmi, kısa süre önce Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde oluşturulan Atatürk köşesindeki yerini almıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı