REKLAMI GEÇ

Yazar Aylin Müftüler’in yeni kitabı çıktı

Yazar Aylin Müftüler’in yeni kitabı çıktı

Şiirleriyle tanınan denizlihaber.com köşe yazarı Aylin Müftüler, yeni kitabıyla raflardaki yerini aldı. 2017-19 arası yazılarından oluşan derleme, yazarın hakim olduğu edebiyat dilini ustaca kullanışıyla dikkati çekiyor. Aylin Müftüler, Ayın Eğrisinde adını verdiği kitabında şiirlerine de yer verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Haziran 2022 Perşembe, 11:53

Denizli entelektüel kesiminin yakından tanıdığı, denizlihaber.com’un uzun soluklu köşe yazarlarından olan şair Aylin Müftüler, düzyazılarından derlediği yeni kitabının ilk baskısıyla okur karşısına çıktı. Yazarın gazete yazılarından derleme olarak hazırladığı eseri, iki kitaplık bir serinin ilk kitabı olarak yayınlandı.

Üst başlığı “Ayın Eğrisi Günün Doğrusu” adını taşıyan ilk kitabın ana başlığı “Ayın Eğrisinde-Birinci Kitap.” Önümüzdeki dönem yayınlamayı planladığı ikinci kitabıyla seriyi tamamlamayı düşünen yazar, yeni dönemde şiirlerinden oluşan bir seçki için de hazırlıkların sürdüğünü ifade etti.

Denizli’nin etkili yayınevlerinden, Mustafa Soylu yönetimindeki Mavi Nefes Yayınevi tarafından basılan kitabın ikincisi de aynı yayınevinde sonbahar aylarında yayınlanarak raflardaki yerini almış olacak.

AYLİN MÜFTÜLER KİMDİR?

Denizli’nin köklü eşrafı Müftüler ailesinden olan Aylin Müftüler tekstil mühendisliği eğitimi aldı. Uzun yıllar mesleğini sürdürdü. Bu arada çocukluğundan itibaren meraklı olduğu müzik alanında kişisel ilgisini devam ettirdi. Kentin çeşitli sanat müziği korolarında udi olarak sahne aldı. Uzun yıllar içinde biriken şiirlerini iki ayrı kitapta toplayıp yayınladı. 2017 tarihinde başladığı denizlihaber.com’daki yazılarına halen devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı