REKLAMI GEÇ

Yazarımız Hakan Keysan, Türkiye Yazarlar Sendikası Denizli temsilcisi oldu

Yazarımız Hakan Keysan, Türkiye Yazarlar Sendikası Denizli temsilcisi oldu

Denizlihaber.com kültür sanat yazarlarından şair Hakan Keysan, 50 yıl önce Yaşar Kemal, Aziz Nesin, Bekir Yıldız, Adnan Özyalçıner ve Turgut Uyar gibi Türk edebiyatının seçkin isimlerinin girişimiyle kurulan Türkiye Yazarlar Sendikası’nın Denizli temsilciliğine getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2019 Perşembe, 09:55

Yazarlar Sendikası, geçtiğimiz ay Adnan Özyalçıner başkanlığında yapılan son yönetim kurulu toplantısında aldığı karar doğrultusunda illerde de temsilci belirlemeye başladı. Denizli’de, aynı zamanda kültür-sanat sayfamızın sürekli yazarlarından olan Hakan Keysan’ı temsilci olarak belirledi.

Dördü şiir olmak üzere toplam altı kitabın yazarı olan Hakan Keysan aynı zamanda 15 yıldır çıkan Sunak Edebiyat Dergisi’nin yayın sorumlusu.

İlk kurucu başkanı Yaşar Kemal, son başkanı ise Adnan Özyalçıner olan, zamanında Aziz Nesin, Cengiz Bektaş ve Ataol Behramoğlu gibi edebiyatın önemli isimlerinin dönem başkanlıklarını üstlendiği Türkiye Yazarlar Sendikası, kültür, sanat ve edebiyat alanında yazarlığı iş edinmiş kişilerin emeğini savunmak, toplumun kültürel ve sanatsal gelişimine katkı koymak için halen faaliyetlerini sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı