REKLAMI GEÇ

Yeşim Salkım ve Mesut Yar, Denizlililer ile buluştu

Yeşim Salkım ve Mesut Yar, Denizlililer ile buluştu

Forum Çamlık Alışveriş Merkezi, pop müziği sanatçısı Yeşim Salkım ve bir televizyon kanalında program yapan Mesut Yar’ı ağırladı. Yeşim Salkım, hayranlarına mini bir konser verirken, Mesut Yar ise esprileriyle alışveriş merkezine gelenleri gülümsetti

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Şubat 2016 Cumartesi, 18:03

Forum Çamlık AVM, gerçekleştirdiği programlar ile ünlü isimleri Denizlililer ile buluşturmaya devam ediyor. “Sevgililer Günü’ne Özel Aşk Dolu Bir Gün” adı altında düzenlenen etkinliğe ünlü şarkıcı Yeşim Salkım ve sunucu Mesut Yar katıldı.

denizli-yesim-salkim-mesut-yar-forum-camlik-1

Etkinlik öncesinde gazeteciler ile bir araya gelen Yeşim Salkım ve Mesut Yar, soruları yanıtladı. RTÜK üyelerini kabul eden Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “İzdivaç programları aile kültürüne zarar veriyor” açıklaması hakkındaki düşünceleri sorulan Salkım ve Yar, katıldıklarını ifade ettiler.

denizli-yesim-salkim-mesut-yar-forum-camlik-3

Yeşil Salkım, izdivaç programları yerine sağlam ve bilgi dolu kadın programlarına yer verilmesi gerektiğini söyledi. Mesut Yar ise “Tabanı sağlam olmayan evlilikler ne kadar ayakta kalır bir düşünmek lazım. Yatlar katlar istenilerek evlilik kurulmaz. Bu konuda sayın Başbakanımıza katılıyorum” ifadesini kullandı.

denizli-yesim-salkim-mesut-yar-forum-camlik-5

Denizli’yi sevdiğini dile getiren Yeşim Salkım, “Ben, Ege kızıyım. Denizli’de de akrabalarım var. Halam ve kuzenlerim burada. Denizli’yi çok iyi bilirim ve çok da severim” diye konuştu.

denizli-yesim-salkim-mesut-yar-forum-camlik-4

Basın toplantısının ardından Mesut Yar ve Yeşil Salkım, alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştular. Önce Yeşim Salkım sevilen şarkılarını seslendirdi. Ardından Mesut Yar’ın katılımıyla kadın ve erkeğin aşk ilişkileri değerlendirildi. Salkım ve Yar, bu konuda yöneltilen soruları yanıtladılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı