REKLAMI GEÇ

Adrian “Bu kente çok alıştım”

Adrian “Bu kente çok alıştım”

Kendine has tarzı ve şarkılarıyla son yılların en çok ilgi çeken müzisyenlerinden biri olan Cem Adrian, Route’ta sevenleriyle buluştu. Adrian sahne performansı ve sesiyle yine büyüledi. Her sezon en az bir kez Denizli’ye geldiğine dikkat çeken sanatçı, “Bu kente çok alıştım. Bana göre güzel bir şehriniz var. Sanıyorum sizle bu onuncu buluşmam” diye seslendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ekim 2016 Pazartesi, 13:12

Sonbaharın girmesiyle birlikte kentin özellikle son yallarda mekanlara kayan kültür sanat aktiviteleri de yeniden hız kazandı. Açtığı performans sahnesiyle geçtiğimiz yıl birbirinden ünlü sanatçılara ev sahipliği yapan Route, bu yıla da hızlı başladı.

Ceylan Ertem, Necati ve Saykolar’ın yanı sıra Yeni Türkü konserleriyle dikkat çeken Route, hafta sonu ise Cem Adrian’ı ağırladı. Yoğun ilginin olduğu konser saat 22.30 gibi başladı.

Denizli’ye çıkış yaptığı ilk albümünden bu yana her yıl aralıksız olarak gelen Cem Adrian ilk şarkısının ardından sevenlerine kenti çok sevdiğini söyleyerek merhaba dedi. “Bu kente çok alıştım” diye konuşan Adrian, “Bana göre güzel bir şehriniz var. Sanıyorum sizle bu onuncu buluşmam. Artık sayısını ben bile unuttum” dedi.

Yaklaşık 3 saat süren konserde sevilen şarkılarının yanı sıra ünlü ustaların eserlerini de yorumlayan Cem Adrian seslendirdiği türkülere kattığı özgün yorumuyla da büyüledi. Sevenlerinin birçok şarkısına eşlik ederek dinlediği Adrian, sahneye sadece piyano ve çelloyla çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı