REKLAMI GEÇ

Arkadaşı şiirini besteledi, sürpriz yaptı ve ödül aldı

Arkadaşı şiirini besteledi, sürpriz yaptı ve ödül aldı

Denizlili şiar ve yazar emekli öğretim görevlisi Şerif Kutludağ’ın şiiri, beste yarışmasında ödül adlı. 327 eser arasından ilk 13’e giren eser mansiyon ödülüne layık görüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2019 Salı, 12:49

Pamukkale Üniversitesi Türkçe Eğitim Bölümü’nden emekli Şair ve Yazar Şerif Kutludağ’ın “Güneş Ektim Gönlüme” isimli şiir kitabında bulunan “Sevda Pınarından Taşan Sevgiler” adlı şiiri, beste yarışmasında ödül aldı. 327 eserin yarıştığı beste yarışmasında Kutludağ’ın şiirini Denizli Marşı’nın da bestecisi olan Kemal Külah besteledi.

Bu yıl 18.’incisi gerçekleşen Beste Yarışması’na 327 eser katıldı. Yarışma jürisi tarafından yapılan değerlendirme sonunda 13 eser final yarışmasına kaldı. Cadde Bostan Kültür Merkezi’ndeki final gecesinde ise sözleri Denizlili şair ve yazar Şerif Kutludağ’a ait “Sevda Pınarından Taşan Sevgiler” adlı beste mansiyon ödülüne layık görüldü.

Şerif Kutludağ, yarışmanın ve ödülün kendisine sürpriz olduğunu söyledi. Arkadaşı Bestekar Kemal Külah’ın kendisine sürpriz yaptığını dile getiren Kutludağ, “Denizli Marşı’nın da bestecisi Ahmet Külah’a şiir kitabımı hediye etmiştim. O da “Sevda Pınarından Taşan Sevgiler” adlı şiiri, bestelemiş ve yarışmaya katılmış. Bana sonra haber verdi. Çok mutlu oldum. Layık görülen ödül de mutluluğumuzu daha da artırdı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı