REKLAMI GEÇ

Konservatuvar’dan İzmir çıkarması

Konservatuvar’dan İzmir çıkarması

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Dokuz Eylül Üniversitesi’nin düzenlediği “İzmir’de Musiki Günleri” etkinliğinin konuğu oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Mart 2016 Perşembe, 13:54

Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Dokuz Eylül Üniversitesi’nin düzenlediği İzmir’de Musiki Günleri etkinliğinde sahne aldı. Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Yaparel, Kültür Sanat Danışmanı İhsan Çelikdemir, sanat camiasından birçok isim, davetliler ve çok sayıda İzmirli katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Koordinatörü Selim Öztaş’ın yönettiği koroda saz ve ses sanatçısı olarak 85 kişilik kalabalık bir kadro sahne aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar faaliyetlerinin de anlatıldığı geceye İzmirliler yoğun ilgi gösterdi.

konservatuvar-izmir-ic

İzleyiciler Berrin Ünver, Rasim Şohoğlu, Nuray Özdemir, Mustafa Kayahan, Elif Aksoy ve Esma Piber’in solist olarak katıldığı etkinlikte Türk Sanat Müziği Korosu’nu ayakta alkışladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı’nın Denizli sınırlarını aşarak özel bir davetle İzmir’de konser vermesinin takdire şayan olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin kültüre ve sanata verdiği önemin artarak süreceğini ifade eden Gökoğlan, gecede sahne alan tüm sanatçılara teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı