REKLAMI GEÇ

3 milyondan fazla izlendi

3 milyondan fazla izlendi

Ünlü rap yıldızı Can Bozok, yani müzik piyasasında bilindiği adıyla nam-ı diğer No 1’in Denizli’de çektiği klip 3 milyondan fazla izlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2018 Perşembe, 14:09

Çukur dizisinde çalınan Hiç Işık Yok isimli rap şarkısının mimarı ve vokalisti Denizlili rapçı Can Bozok, sosyal medya sayfalarında yayınlanan klipleriyle izlenme rekorları kırıyor. No 1 adıyla müzik piyasasında boy gösteren rap yıldızının klipleri milyonlarca kez izlenme alıyor.

ŞARKILARA DİLLERE PELESENK
Türkiye onu dizilerde yer aldıktan sonra dillere pelesenk olan Türkçe rap şarkılarıyla tanıdı. Denizlili rap sanatçı Can Bozok, No 1 ismiyle müzik dünyasının son dönemde en hızlı çıkış yakalamış isimlerinden biri.

3 MİLYONDAN FAZLA İZLENDİ
Bir çok şarkısı, youtube gibi video kanalları izlenme rekorları kıran Bozok’un Tekel Mavisi isimli şarkısına Denizli’de çektiği klip 3 milyondan fazla kez izlendi.

ÇOĞUNLUĞU TEKEL BAYİSİNİN ÖNÜNDE
Bozok, senaryo gereği içinde maskeli kişilerin bulunduğu klasik bir otomobilin ön koltuğunda başlıyor klipine. Farklı platformlarda çekilen eğlenceli klipte şarkının büyük bir bölümü bir tekel bayisinin önünde geçiyor. Bozok’un klibi yine aynı klasik otomobil içinde bir alt geçitten geçerken sona eriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı