REKLAMI GEÇ

Çocuk korosuna öğrenci alınacak

Çocuk korosuna öğrenci alınacak

Denizli Belediye Konservatuarı Çocuk Korosu’na özel yetenek sınavı ile öğrenci alınacak. Ön kayıt için 9-13 yaşları arasındaki öğrenciler, 29 Kasım- 13 Aralık tarihleri arasında Denizli Belediyesi Konservatuarı’na başvuru yapabilecekler.

/ DENİZLİHABER / 8 Aralık 2010 Çarşamba, 18:27

Müziğe yetenekli tüm çocukları koraya kazandırmayı amaçladıklarını dile getiren Denizli Belediyesi Konservatuar Şefi Erol Çiftçi, müziğin çocuklara çok şey kazandırdığını söyledi. Müzikle uğraşan çocukların, okuldaki başarılarının artığına dikkat çeken Çiftçi, “Müzikle uğraşmak çocukların okuldaki başarısını artırırken özgüven de veriyor. İçine kapanık çocuklar, bu çalışmalar sayesinde sosyalleşiyor. Her çocuğun müzikle uğraşması lazım. En iyi sanatçıların ve yüreklerinde sanat sevgisi taşıyanların yetişmesinde, çocuk koroları önemli yer tutar’’dedi.

Çiftçi, “Bizim halen mevcut devam eden bir çocuk koromuz var. Bu koromuzu desteklemek amacıyla, daha geniş yeni bir kampanya başlattık. 29 Kasım-13 Aralık tarihleri arasında müracaatları alacağız. Kalıcı ve köklü bir çocuk korosu kurmak istiyoruz. Bu açıdan tüm okullarımıza, tüm öğretmenlerimize duyuruda bulunmak istiyoruz. Konservatuar bünyemizde çalışmak istiyorsanız, ideal bir ortamda çalışmak istiyorsanız, çocuklarınızı bize emanet edebilirsiniz. 9-13 yaş arası tüm çocuklarımızı konservatuarımıza bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı