REKLAMI GEÇ

DENİZLİ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ GİTAR DİNLETİSİ

DENİZLİ BELEDİYESİ’NDEN ÜCRETSİZ GİTAR DİNLETİSİ

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Denizli Belediye Konservatuarı bünyesinde klasik gitar kursu öğrenimi gören öğrenciler, Atilla Irgız yönetiminde hazırlanan gitar dinletisinde Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda izleyicilerle buluştu.

/ DENİZLİHABER / 24 Şubat 2010 Çarşamba, 16:55

Denizli Belediye Konservatuar öğrencileri, hazırladıkları programla salonu dolduranlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Dinletiye öğrenci velileri ve yakınları yoğun ilgi gösterirken gitar meraklısı birçok vatandaşta salonu dolduranlar arasındaydı. Konservatuar gitar öğretmeni Atilla Irgız, 4 ay gibi kısa bir sürede beklenenin üstünde başarı elde ettiklerini belirterek “ Kursumuza 50 öğrenci ile başladık. Şu an 14 kişi ile gitar dinletisini sunduk. Dinletiyi izlemeye gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hayrettin Duran, ise konservatuar öğrencilerinin, gösterdiği performansın taktire şayan olduğunu dile getirdi ve bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini söyledi. Salonu dolduran sanatseverlerden tam not almayı başaran dinleti yaklaşık 2 saat sürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı