REKLAMI GEÇ

Denizli’de Karsu Dönmez Resitali

Denizli’de Karsu Dönmez Resitali

Karsu Dönmez, 15 Mayıs Pazartesi günü Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde Denizlili sanatseverlere resital sunacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2017 Cumartesi, 10:42

Caz, blues, soul, funk ve Türk Müziği’ni harmanlayan Karsu Dönmez, 15 Mayıs’ta Denizli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi etkinlikleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi’ndeki Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde müzikseverlerle buluşuyor.

Dünyanın en önemli sahnelerinden New York Carnegie Hall’da ve North Sea Jazz Festivalinde verdiği konserlerde ayakta alkışlanan Karsu, caz, blues, soul, funk ve Türk Müziği’ni harmanlayarak kendi deyimiyle ‘Karsu Müziği’ni sahneye taşıyor.

Karsu Dönmez, Avrupa ve Türkiye’de konserler veren, dünyanın en önemli sahneleri New York Carnegie Hall ve North Sea Jazz Festivalindeki konserleriyle adından epeyce söz ettiren bir yorumcu. Denizli konserinde Karsu Dönmez’e Avrupa’dan çok değerli isimler eşlik edecek. Piyanist, solist, besteci ve aranjör olan Karsu Dönmez, kendi besteleri olan İngilizce parçaların yanı sıra, “Divane Aşık Gibi”, “Gesi Bağları”, “Domates Biber Patlıcan”, “Neredesin Sen” gibi Türk parçalarını da yorumlayacak.

Karsu Dönmez, 2016 yılında Hollanda’nın en prestijli ödülü “Edison Jazz/World” kazanan ilk Türk sanatçısı oldu. 15 Mayıs’taki Denizli konseri için katılım ücretsiz olup, koltuk numaralı davetiyeler Denizli Sanayi Odası bünyesindeki Denizli AB Bilgi Merkezinden temin edilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı