REKLAMI GEÇ

Klasik müziğe doyacaksınız

Klasik müziğe doyacaksınız

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın sesi bu kez Denizli’den yükselecek.

/ DENİZLİHABER / 1 Şubat 2012 Çarşamba, 15:22

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası çok sesli müzik kültürünün tanıtılması, özendirilmesi, sevdirilmesi ve geliştirilerek ülke geneline yaygınlaştırılması amacıyla 9 Şubat günü Denizli’de konser vereceğini açıkladı.

Korkmaz, konser ile ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü, “Orkestrayı Şef İbrahim Yazıcı yönetecek olup, solist olarak dünyada sağladığı popülarite ile müzik organizasyonları ve festivallerin aranılan sanatçısı haline gelen Şefika Kutluer “Flüt” siz değerli müzikseverlerle buluşturacak.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası konserinde Georg F. Händel Mesih Oratoryosu Uvertürü, Pietro Morlacchi Il Pastore Svizzero, Jose L. Elizondo Princesa de Hadas (Fairy Tale Princess), Jose L. Elizondo Autumn in Buenos Aires (Tango), Wolfgang A.Mozart Saraydan Kız Kaçırma, Gioachino Rossini Sevil Berberi Üvertürleri ile H.Ferit Anlar 2 Dans isimli eserleri seslendirecek. Sanatseverler davetiyeleri, Kınıklı PAU Kültür Sanat Merkezi gişesi (tel: 2961320) ve Çatalçeşme Oda Tiyatrosu İbrahim Çallı Sanat Evi gişesinden (2623766) temin edebilir”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı