REKLAMI GEÇ

Konser sezonuna görkemli kapanış

Konser sezonuna görkemli kapanış

Pamukkale Üniversitesi ve DESAV tarafından ortaklaşa düzenlenen 2008-2009 Konser Sezonu’nun son etkinliği, PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde eşsiz bir konserle son buldu.

/ DENİZLİHABER / 4 Haziran 2009 Perşembe, 16:49

Önceki gece yapılan etkinliğe Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, DESAV Başkanı Ziya Tıkıroğlu, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Gökçe ve çok sayıda sanatsever katıldı. 

 < ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Konser öncesinde DESAV Başkanı Ziya Tıkıroğlu ve Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi-DESAV Sanat Yönetmeni Doç. Dr. Fatih Yayla, sezon boyunca etkinliklerde yardımlarını esirgemeyen; Kömürcüoğlu Mermer, Denizli Çimento, ER-PA özel Sağlık Hastanesi, Kahve Dünyası, EKE Metal, Odak Tıp Merkezi, Özel Ege Hastanesi, Akademi Göz Hastanesi, Zen Diamond Safir Kuyumculuk, Türk Hava Yolları, Teraspark ve ODTÜ Okul Aile Birliği’ne günün anısına hediyeler verdi.

 

PAÜ’nün final konserinde müzik otoritelerince “Kemanın Yeni Divası” olarak nitelendirilen Burcu Göker ve piyanoda Eric Jenkins sahne alarak konuklara müzik dünyasının önemli eserlerinden oluşan bir müzik ziyafeti sundular.

 

Konser sonunda Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, sanatçılara günün anısına çiçek ve hediyeler takdim etti. Geceye katılan protokol üyeleri Kongre Kültür Merkezi fuayesinde yer alan bir fotoğraf sergisini açtılar. Konuklar, konser sonrasında Emre Özcan’ın konser sezonu boyunca çektiği ve 35 eserin yer aldığı fotoğraf sergisini gezdiler.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı