REKLAMI GEÇ

MMO korosundan sanat müziği konseri

MMO korosundan sanat müziği konseri

MMO Denizli Şube Türk Sanat Müziği Korosu, PAÜ Kongre Merkezinde verdiği konserle bahara merhaba dedi. Kalabalık bir dinleyici topluluğunun ilgi gösterdiği konser, Türk Sanat Müziğinin klasik eserlerinden oluşan bir repertuarla başlayıp, popüler şarkılarla devam etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2016 Cumartesi, 16:54

MMO Denizli Şube yöneticileri ve şube personeli, salona gelen dinleyicilere 23 Nisan anısına bayrak ve karanfil dağıttı. Konser öncesi kısa bir konuşma yapan Şube Başkanı Demirçalı, dinleyicileri selamlayarak MMO Türk Sanat Müziği (TSM) Korosuna teşekkür etti. Yaptığı kısa konuşmada 23 Nisan’ın anlamına değinip, TSM Korosu hakkında bilgi verdi. 

mmo-konser-3

Demirçalı, “Türk Sanat Müziği, hüzünle neşeyi, kederle coşkuyu aynı anda yaşatan, insanı coştururken bir yandan da düşünceye sürükleyen makamları barındıran en önemli kültür miraslarımızdandır. Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Türk Sanat Müziği Koromuz kurulduğu 2004 yılından bu yana çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmüş, bilgi ve tecrübelerini koroyla paylaşan Şef Mehmet Hulusi Şimşek yönetiminde başarılı birçok konsere imza atmıştır” dedi.

mmo-konser-2

Dinleyici sıralarının yoğun eşliği, temposu ve alkışları arasında süren konser, gecenin ilerleyen saatlerinde sona erdi. Konser sonrası MMO Denizli Şube Başkanı Tefik Demirçalı, Şef Hulusi Şimşek’e çiçek sundu.

mmo-konser-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı