REKLAMI GEÇ

Necati ve Saykolar’ı tutabilene aşk olsun

Necati ve Saykolar’ı tutabilene aşk olsun

Denizli’nin sevilen gurubu Necati ve Saykolar, artık ülke çapında tanınmış gruplar arasında. Saykolar hem katıldıkları ulusal kanalların canlı yayınlarındaki performanslar hem de ünlülerle birlikte aldıkları sahnelerle hayran kitlelerini giderek büyütüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2016 Cumartesi, 11:20

Denizli’de sergiledikleri olağan üstü sahne performansıyla müzikseverlerin beğenisini kazanan Necati ve Saykolar, hem Türkiye’nin en iyi sahnelerinden hem de TV ekranlarından eksik olmuyor.

Grup, Türkiye’nin en gözde ve önemli mekanlarında yıl boyu gerçekleştirdikleri performanslarıyla adından sıkça bahsettirirken, bir taraftan da ünlülerle birlikte gerçekleştirdikleri konserlerle farklı bir konseptle hayranlarının karşısına çıkmaya başladı.

necati-ve-saykolar-ruzgar-gibi-i

Ünlü sarkıcılar Yeşim Salkım, Hayko Cepkin ve TV ekranlarının sevilen sunucu Mesut Yar ile Türkiye’nin farklı illerinde canlı performanslar gerçekleştiren Necati ve Saykolar, memleketleri Denizli’yi de unutmuyor.

Her ay ona yakın farklı kent ve mekanda konser veren Necati ve Saykolar, Mesut Yar’ın CNN Türk’te yayınlanan “Burada laf çok” isimli programının da müdavimleri arasına girdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı