REKLAMI GEÇ

PAÜ TSM Korosu büyüledi

PAÜ TSM Korosu büyüledi

Pamukkale Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu, 14 Mart tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde verdiği konser ile dinleyenleri büyüledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2009 Çarşamba, 01:00

Pamukkale Üniversitesi Tıp Korosu olarak, 2000-2002 yılları arasında Şef Prof. Dr. Yurdaer Sermez, 2006 yılında Şef Ferhat Korkut ve daha sonra Şef Erol Çiftçi tarafından konserler veren PAÜ Tıp Fakültesi Korosu, 2008 yılında Pamukkale Üniversitesi Türk Sanat Müziği Öğrenci Kulübü çatısı altında toplandı. 2008 yılından bu yana, PAÜ Türk Sanat Müziği Korosu olarak anılan topluluk, üniversitenin tüm fakülte, yüksekokul ve birimlerinden katılan öğrenci, öğretim üyesi ve idari personelinden oluşuyor.

Kurulduğu günden bu yana, PAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aybek’ten, her zaman büyük destek aldıklarını belirten koro elemanları, bu yıl çalışmalarını Okutman Hulusi Şimşek yönetiminde yaptı.

PAÜ Türk Sanat Müziği Korosu, bu adıyla, ikinci kez, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, 10 Mart 2009 Salı akşamı, PAÜ Kongre Kültür Merkezi’nde ücretsiz bir konser sundu.

Türk Sanat Müziği hayranlarınca büyük bir beğeniyle ve yoğun bir katılımla izlenen PAÜ Türk Sanat Müziği Korosu, Geleneksel Türk Müziği’nden Klasik Türk Müziği’ne kadar, birbirinden güzel pek çok seçkin eseri seslendirdi. Konser sonunda PAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Aybek, Koro Şefi Okutman Hulusi Şimşek’e günün anısına bir plaket ve çiçek takdim ederken, koro elemanları izleyenlerce uzun süre ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı