REKLAMI GEÇ

PAÜ’de Otizm Farkındalık Konseri düzenlendi

PAÜ’de Otizm Farkındalık Konseri düzenlendi

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü tarafından PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde “Otizm Farkındalık Konseri” düzenlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı konserde keyifli anlar yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2019 Perşembe, 16:00

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü tarafından Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında, “Otizm Farkındalık Konseri” düzenlendi. Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer, “Bu konser ile özel yetenekleri olan özel öğrencilerimizin neler yapabileceklerini göstermek istedik” dedi.


PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Tuncel, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Efe Akbulut, akademisyenler, öğrenciler, aileler ve çok sayıda davetlibin katıldığı konserde Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer’e, piyonada Öğr. Gör. Birol Işıkdemir eşlik etti.


Vokallerde Dilan Lia Deveci, Saeed Zare, piyanoda Uğur Çağlı, gitarda Mustafa Akyüzlüer, Esat Gülbeyaz, bas gitarda Anıl Koş ve çelloda Murat Canbaz düzenlenen farkındalık konserinde sahne alırken konserin sonunda konuşma yapan PAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, 2 Nisan’ın tüm dünyada Otizm Farkındalık Günü olduğunu belirterek, “Bu anlamlı gecede çok keyifli anlar yaşadık. Otizmin farkındayız, çözümde de bir aradayız.” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı