REKLAMI GEÇ

Sesinize güveniyorsanız bu yarışmaya katılın

Sesinize güveniyorsanız bu yarışmaya katılın

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen “Türk Müziği Yarışması”na başvurular başladı. Yarışmaya bu yıl yeni kategorilerin eklendiği bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2014 Cuma, 10:53

İl ve grup birinciliği ile Türkiye Finali aşamalarından oluşan yarışma 14-21 ile 22-29 yaş olmak üzere iki ayrı kategoride düzenleniyor. Katılımcılar yarışmada; solo kız-erkek ses, solo çalgı ve toplu çalgı dallarında eserler seslendirecek.

Yarışmaya katılmak isteyen adaylar, başvurular hakkındaki tüm detaylara ve başvuru formlarına http://denizli.gsb.gov.tr/ adresinden ulaşabilecek. Başvurular, Denizli Gençlik Merkezi veya okullarından sağlanacak başvuru formları ile de yapılabilecek. Başvuru süresi 16 Mayıs 2014 Cuma günü saat 17.00’ de sona erecek.

Kültürümüzü özümsenmesi, duygu ve düşüncelerimizi en güzel biçimde dile getiren halk müziğinin yayılıp yaşatılmasının amaçlandığı yarışma, geleneksel olarak her yıl düzenleniyor. Geçen sene Denizli’den yarışmalara katılan 15 yaşındaki genç solist Derya Akın, uzun hava kategorisinde yarışmış ve tüm jüriyi kendine hayran bırakarak Türkiye ikincisi olmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı