REKLAMI GEÇ

SESLERLE ANADOLU MÜZİKALİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

SESLERLE ANADOLU MÜZİKALİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Denizli Valiliği, İl Özel İdaresi, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ve Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği işbirliği ile düzenlenen ‘Seslerle Anadolu Müzikali’ büyük ilgi gördü.

/ DENİZLİHABER / 13 Aralık 2010 Pazartesi, 17:21

EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Seslerle Anadolu Müzikali’ne, Vali Yavuz Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen, Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli ve davetliler katıldı.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Ankara Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından Şadi Erdoğan yönetiminde gerçekleştirilen bir perdelik müzikal oyununda, Anadolu’nun çeşitli yörelerinden türküler söyleyerek skeçler canlandırıldı.

Etkinliğin sonunda Vali Yavuz Erkmen sanatçıları sergiledikleri başarıdan dolayı tebrik ederek, opera ve balenin kendi kültürümüze katıldığında bu sanatın yaygınlaşacağını söyledi. Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hasan Himmetli de katkılarından dolayı Vali Yavuz Erkmen ve Devlet Opera ve Balesi sanatçıları adına Şadi Erdoğan’a plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı