REKLAMI GEÇ

TRT Sanatçısı Öztaş çifti Denizlilileri büyüledi

TRT Sanatçısı Öztaş çifti Denizlilileri büyüledi

Emekli TRT Sanatçısı Selim Öztaş, muhteşem bir konser verdi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nu dolduran müzikseverler hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Sanatçıya yine TRT sanatçılarından olan eşi Neşe Öztaş’ta zaman zaman sahneye çıkarak eşlik etti.

/ DENİZLİHABER / 13 Mart 2012 Salı, 17:51

Denizli Belediyesi ücretsiz konser etkinliklerine sanatçı Öztaş’la devam etti. Selim Öztaş, Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’ndaki konserle sanat müziği sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konsere, Denizli Belediye Başkan Vekili Sezai Günalp, Başkan Yardımcısı Şamil Çınar ile çok sayıda sanat müziği sevenleri katıldı.

Sanatçı, birbirinden güzel sanat müziği eserlerini izleyenler için seslendirdi. 250 kapasiteli salondaki herkes şarkılara eşlik ederek müthiş bir koro oluşturdu. Bizimle Şarkı Söyler misiniz? ismi verilen konserde unutulmaz anlar da yaşandı. Sanatçı Öztaş, yıllarca dillerden düşmeyen bestesi Güz Gülleri’ni söylerken duygu dolu anlar yaşandı. Sanatçının eşi TRT Sanatçısı Neşe Öztaş da sahneye çıkarak eşi sanatçı Selim Öztaş’a eşlik etti.

Bu arada konserde Denizli Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları da sesleri ve müzikleriyle geceye renk kattı. Konservatuvarda görevleri öğretmenlerin yetiştirdiği kursiyerler ise çaldıkları eserlerle ne kadar yetenekli olduklarını gösterdi.

Yaklaşık 3 saat süren konser uzun süre unutulmayacak güzellikte geçti. Başkan Vekili Günalp ve Çınar, konser sonrası koro üyelerine ve sanatçı Öztaş’a çiçek sundu. Başkan Vekili Günalp, belediyenin ücretsiz konserlerine devam edeceğini belirterek, ‘Bugün muhteşem bir konser izledik. Sanatçı Öztaş’a teşekkür ediyoruz. Artık konser salonlarımız büyük ilgi nedeniyle talebi karşılayamaz oldu. İnşallah yakın gelecekte 2000 kişilik salonlarda konser etkinlikleri düzenleyeceğiz’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı