REKLAMI GEÇ

Türkiye Necati ve Saykolar’ın albüm ve klibini konuşuyor

Türkiye Necati ve Saykolar’ın albüm ve klibini konuşuyor

2008’de Denizli’de kurulan Necati ve Saykolar, yurt çapındaki konser turlarıyla yakaladıkları yükseliş trendlerini çıkardıkları albümle taçlandırdı. Grup, Dur-Bak-Dinle-Geç isimli albümünün ilk klibini “Fırtına” isimli şarkısına çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2014 Pazartesi, 16:40

Denizli’de önce dernek lokalleri ardından gözde mekanlarda gerçekleştirdikleri canlı müzikle kent lokasyonunda hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan Necati ve Saykolar, geçtiğimiz yıldan itibaren ülkenin dört bir yanında konserler vermeye başlamıştı.

iç

Vokalist Necati Karadayı’nın öncülüğünde kurulan Necati ve Saykolar, bas gitarda Barış Şanlısoy, elektro gidarda Alper Kayman ve davulda Serhat Ergür’den oluşuyor.

Grup, Hayal Kahvesi zincirleriyle başladığı yurt geneli konser turlarında gittikleri birçok kentte kitleleri etkilemeye başarınca, İstanbul başta olmak üzere birçok farklı mekanda sahne almaya başlarken, bir süredir düşündükleri albüm çalışmalarını da hızlandırdı.

Dokuz Sekiz Müzik ile masaya oturan Necati ve Saykolar’ın ilk albümü ‘Dur-Bak-Dinle-Geç’ geçtiğimiz ay piyasaya sürüldü. Single albüm, Fırtına, Soru Sorma, Bir Varmış Bir Yokmuş, Dırdır, Özlem ve Usta isimli şarkılardan oluşuyor. Albüm  piyasaya yeni sürülmesine rağmen müzik marketlerde en çok satanlar arasında yerini aldı.

Grup, albümün ilk klibini ise Fırtına isimli şarkılarına çekti. Necati ve Saykolar’ın kendilerine özgü enerjisini yansıtan klip de izleyenlerden tam not alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı